Bary szybkiej obsługi

Otworzenie pierwszego bary szybkiej obsługi w polsce zazwyczaj jest wielkim wydarzeniem w każdym małym miasteczku. Każdy z nas potrafi wymienić największe restauracje szybkiej obsługi. Nie są to miejsca przyjazne ludziom. Zazwyczaj siedzenia w nich są bardzo niewygodne, bary te są obliczone na to, aby klient szybko do niego wszedł, ale równie szybko z niego wyszedł po tym jak zostanie już obsłużony. Prowadzenie bary szybkiej obsługi w polsce jest zazwyczaj dla kierownictwa bardzo stresujące i frustrujące w dłuższej perspektywie czasowej. Wszystko dlatego, ze takie miejsca pozbawione są jakiegokolwiek ludzkiego rysu. Zasady panujące w tych barach są nieracjonalne ze względu na to, że produkuje się na przykład niesamowitą ilość papierowych torebek na frytki, które niszczą nasze środowisko naturalne. Jest to niepotrzebne. Marnuje się przy tym wielkie ilości jedzenia, bo frytki muszą być idealnej długości, a cała resztka z ziemniaka jest wyrzucana. Skrajne panowanie bezmyślnych zasad powoduje, że człowiek czuje się w takiej restauracji źle.

Comments are closed.